h

Nieuws van de afdeling

13 mei 2019

Politiek Café - 21 mei a.s. Onze plannen voor Europa

Foto: SP

Dinsdag 21 mei a.s. organiseert SP-afdeling Westfriesland-Oost een Politiek Café over de komende verkiezingen voor het Europees Parlement. Deze verkiezingen zullen (in ons land) worden gehouden op 23 mei 2019. Wilt u alvast kennis nemen van het SP-verkiezingsprogramma en onze plannen voor Europa? In de bijlage treft u het verkiezingsprogramma aan.

Lees verder
8 mei 2019

Europese campagne in onze afdeling: zaterdag 18 mei 2019

Op donderdag 23 mei 2019 gaat Nederland opnieuw naar de stembus. Ditmaal om te stemmen voor een nieuw Europees Parlement. Omdat de dagen daarna andere landen de stembureaus pas openen, volgt de definitieve uitslag pas op de late zondagavond 26 mei.
Ook onze afdeling gaat de straat op om campagne te voeren – dat is hard nodig, want de opkomst bij deze verkiezingen is vaak laag. Veel mensen hebben een duidelijke mening over ‘Europa’, maar vinden de gang naar de stembus niet belangrijk. Jammer, want de Europese Unie bepaalt veel voor ons en ons leven. Op veel gebieden ‘te veel’, of ‘op een verkeerde manier’, aldus onze SP!

Lees verder
20 april 2019

Vacature Medewerker provinciale statenfractie SP Noord-Holland (v/m)

De SP is met drie zetels plus één duo-commissielid vertegenwoordigd in Provinciale Staten van Noord-Holland. De fractie wordt ondersteund door een fractiemedewerker. Er is per 1 juni 2019 een vacature voor 20-24 uur per week.

Lees verder
3 april 2019

Vredesdag zaterdag 13 april van 11-17 uur Pakhuis de Zwijger

Foto: SP

De wereld staat in de fik. Groeiende ongelijkheid, permanente
oorlog en de klimaatcrisis produceren armoede, burgerslachtoffers
en vluchtelingen op ongekende schaal. Toenemende onderdrukking
van volkeren, mensenrechtenactivisten en journalisten staat
tegenover een kleine groep die steeds meer macht en rijkdom in
handen krijgt.

Lees verder
28 maart 2019

Afdelingsvoorzitter Wim Hoogervorst geïnstalleerd voor de tweede termijn provinciale staten

Foto: Margreet Keesman

Eric Smalling, Remine Alberts en onze afdelingsvoorzitter Wim Hoogervorst zijn donderdag 28 maart geïnstalleerd in de provinciale staten van Noord-Holland. We wensen hen veel succes voor de komende vier jaar

Lees verder
24 maart 2019

Parkeren ZZM niet opgenomen in ontwerp bestemmingsplan

In bijgvoegde raadsbrief van maart 2019 is opgenomen dat in het ontwerp bestemmingsplan geen parkeerplaatsen zijn opgenomen voor het ZZM.

Lees verder

Pagina's

U bent hier