h

Nieuws van de afdeling

16 juli 2019

SP stelt nogmaals vragen over het REZ

De SP heeft al meerdere malen vragen gesteld over de plannen voor de ontwikkeling op het Recreatieoord Enkhuizer Zand. Afgelopen maandag hebben we voor de derde keer vragen gesteld. Lees in de bijlage onze vragen.

Lees verder
16 juli 2019

Algemeen Politieke Beschouwingen op de Kadernota 2020

Tijdens de laatste raadsvergadering voor het reces werd de Kadernota 2020 behandeld. Het is gebruikelijk dat de fracties hun licht laten schijnen op het komende jaar en dat doen zij door onder andere door het schrijven van Algemeen Politieke Beschouwingen. In de bijlage leest u onze inbreng.

Lees verder
30 juni 2019

Raadsvergadering 25 juni 2019

De op één na laatste raadsvergadering voor de zomervakantie besloeg een aantal hamerstukken. 

Lees verder
10 juni 2019

Het REZ - het complete verhaal

Er doen veel verhalen de ronde over het Recreatieoord Enkhuizerzand. Als fractievoorzitter van de SP merk ik dat men behoefte aan een completer verhaal. Ik heb een poging gedaan, zonder daarbij de illusie te hebben compleet te zijn, om dit dossier met u te delen en de ontwikkelingen eens op een rij te zetten. Mocht u na het lezen van dit relaas nog vragen hebben, kunt uiteraard met mij of met een van de leden van onze fractie in contact treden. In de bijlage treft u het dossier aan, maar ook het parkeerplan waar ik in deze bijlage naar verwijs.

Lees verder
4 juni 2019

Progressieve partijen zoeken samenwerking op en komen met discussiestuk over JeugdzorgPlus

Het zal niemand ontgaan zijn dat er de afgelopen tijd en nog steeds heel wat te doen is over de JeugdzorgPlus in Noord-Holland Noord. Aanleiding voor een aantal progressieve partijen uit de Noord-Holland Noord gemeenten om elkaar op te zoeken om hierover met elkaar de discussie aan te gaan en constructief met elkaar te gaan samenwerken om te onderzoeken hoe dit, wat ons betreft, anders zou kunnen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier