h

Outdoor-stereo in Hoorn: ROOD-WFO deelt oordopjes uit

7 september 2019

Outdoor-stereo in Hoorn: ROOD-WFO deelt oordopjes uit

Foto: ROOD WFO

Op zaterdag 31 augustus jl. was een groep ROOD-leden van SP-Westfriesland-Oost aanwezig bij de toegangshekken van Outdoor Stereo, het grote muziekfestival in het Julianapark in Hoorn. Zij spraken daar veel bezoekers en deelden nog meer oordopjes uit.

Behalve dat zij met het uitdelen van de oordopjes bij de ingang aandacht vroegen voor de enorme geluidsniveau van het muziekfestival – tot kilometers in de omgeving was het gebonk goed te horen – voerden onze mensen goede gesprekken over de problemen die wij in het land zien. Jongeren lopen meer en meer tegen de nadelen van het leen-studie-stelsel aan, zien grote wachtlijsten voor een starterswoning en ervaren de ellende van de flexcontracten.

Verreweg de meeste mensen – die wij natuurlijk best een leuk festival gunnen – reageerden enthousiast op onze aanwezigheid. Waar veel mensen het vertrouwen in de politiek kwijt zijn of ongeïnteresseerd lijken in de problemen in onze maatschappij is het goed om als SP en/of ROOD zichtbaar te zijn op straat. Er namelijk wel degelijk een goed, sociaal alternatief.

Op de foto Marlon en Niels, ROOD-leden uit Hoorn. Niet op de foto maar wel aanwezig van de ROOD-groep waren Jesse en Baris.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier