h

Vijf Enkhuizers op kandidatenlijst SP voor Provinciale Staten 2019

20 november 2018

Vijf Enkhuizers op kandidatenlijst SP voor Provinciale Staten 2019

Foto: Margreet Keesman

Maar liefst vijf Enkhuizers hebben een plek gevonden op de kandidatenlijst van de SP voor de verkiezingen voor Provinciale Staten, op woensdag 20 maart 2019. Na lijsttrekker Eric Smaling – oud SP-kamerlid en deskundige op het gebied van milieu, energie en duurzaamheid – en Remine Alberts, staat huidig Statenlid Wim Hoogervorst op nummer drie.

Wim Hoogervorst, die zich in de (bijna) afgelopen periode vooral bezig hield met verkeer, vervoer en financiën, is blij met zijn plek op de lijst. “Het voelt als een enorme waardering voor het werk dat ik de afgelopen vier jaar heb gedaan in Noord-Holland. Samen met mijn collega’s hebben we gestreden voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Deze drie kernwaarden komen terug in alle ontwikkelingen in onze samenleving, ook in onze provincie. Ik ben er trots op dat ik de kans krijg om ook de komende vier jaar verder te werken aan een sociaal en rechtvaardig Noord-Holland”.

Een groot aantal SP-leden in Noord-Holland, zaterdag bijeen in De Nieuwe Doelen in Enkhuizen, stelden met elkaar de kandidatenlijst vast. Naast Wim Hoogervorst  vinden we op de lijst jong SP-er Baris Ermis op plek 10, Margreet Keesman (20), Gelske Nauta (21) en good-old Joop Knukkel (29).

Fransois Springintveld, coördinator van onze werkgroep Hoorn, vinden we terug op plek 16.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier