h

Vandaag campagnewandeling met veel SP-ers en Sadet

10 maart 2018

Vandaag campagnewandeling met veel SP-ers en Sadet

Foto: SP

Vandaag komt u ons ook weer tegen in Enkhuizen. We gaan met een grote groep SP-ers en Sadet Karabulut, 2e kamerlid van de SP campagne voeren in Enkhuizen.

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. 21 maart kunt u naar de stembus om een nieuw gemeentebestuur te kiezen. De SP heeft de afgelopen jaren bewezen dat we er voor u zijn. Voor de Enkhuizer die zorg nodig heeft, voor de Enkhuizer die kampt met schulden, voor de ouderen en hun mantelzorgers, voor de Enkhuizer die de weg kwijt is in het oerwoud van regels en formulieren, voor de Enkhuizer ondernemer die wil ondernemen, voor de Enkhuizer winkeliers, die gemeente nodig hebben om te kunnen ondernemen, voor de toerist die Enkhuizen bezoekt en voor de Enkhuizer die verlangt naar open en betrouwbare politiek. En tot slot voor de Enkhuizer die met elkaar verbonden wil zijn om Enkhuizen tot een plaats te maken waar het goed is voor iedereen.

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier