h

Rick Keesman de nummer 9 van onze lijst

5 maart 2018

Rick Keesman de nummer 9 van onze lijst

Foto: Kees van Spronsen

Ik ben Rick Keesman en ik ben 26 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Enkhuizen.

Voor de zomervakantie van 2016 ben ik afgestudeerd aan de iPabo. Sindsdien sta ik voor de klas. Het mooiste aan dit vak is het gezicht van kinderen als ze door hebben dat ze iets geleerd hebben. Dit geeft mij de meeste voldoening.

Sinds een aantal jaar ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in de politiek in het land, maar ook plaatselijk. Ik heb gemerkt dat alles wat je in je dagelijkse leven doet te maken heeft met politiek. Alles wat georganiseerd wordt in de stad komt langs de gemeente en daar moeten besluiten over genomen worden. Zelf merk ik dat de “jongeren” tot en met +/- 23 jaar voor een klein deel meegenomen worden in de plannen van de gemeente, maar dat de mensen in de leeftijd 23 tot en met 30 daarin hun stem niet laten horen en niet gehoord worden. Ik vind dat deze mensen hun stem meer mogen laten horen binnen de politiek, zij zijn immers de toekomst van het land en zouden mee moeten kunnen beslissen daarover.

Ik heb de afgelopen jaren gezien dat Nederland steeds asocialer wordt en dat tij moet gekeerd worden. Dit kunnen we niet individueel doen, maar dit moeten we samen doen. De SP benadrukt het ‘samen’ en zet zich daarnaast actief in voor alle mensen in de samenleving en daarom heb ik mij daarbij aangesloten.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier