h

Jesse de Boer de nummer 10 van onze lijst

4 maart 2018

Jesse de Boer de nummer 10 van onze lijst

Foto: Kees van Spronsen

Ik ben in 1994 geboren in Enkhuizen en daar woon ik nog steeds. Na mijn opleiding als Audiovisueel Medewerker in Hilversum ben ik aan de slag gegaan als Mediamanager bij een onafhankelijk televisie productie bedrijf. Daarnaast doe ik ook nog vrijwilligerswerk bij het Jongerencentrum Cayen in Enkhuizen.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in politiek. Na een aantal avonden het politiek café te hebben bezocht, heb ik besloten om in 2017 op dat gebied actief te gaan worden en ben ik lid geworden van ROOD, jong in de SP.

Mijn reden voor aansluiting bij deze partij is omdat ik van mening ben dat de huidige politiek sociaal tekort schiet, en vooral voor de jongeren. Samen met mijn mede-ROOD leden wil ik daadwerkelijk een verschil maken in onze omgeving voor iedereen van jong tot oud, wij gaan samen de strijd aan voor een beter, socialer en leefbaarder Westfriesland-Oost.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier