h

Manifestatie Nationaal Zorgfonds 18 februari 2017 in Den Haag

8 februari 2017

Manifestatie Nationaal Zorgfonds 18 februari 2017 in Den Haag

Foto: SP

OP NAAR EEN NATIONAAL ZORGFONDS

OP 18 FEBRUARI MAKEN WE SAMEN EEN VUIST. GAAT U MEE?

 

Het Nationaal Zorgfonds. We zijn als afdeling nu bijna een jaar bezig om hiervoor actie te voeren. Een Nationaal Zorgfonds kan en moet (zie link https://www.facebook.com/nationaalzorgfonds/videos/725554170940394/) .

Wij spreken vele mensen die het eigen risico niet meer kunnen opbrengen, die de huisarts mijden omdat ze bang zijn om doorgestuurd te worden voor onderzoek of naar een specialist.

We begrijpen allemaal, dat uitgestelde zorg duurdere zorg is. We begrijpen allemaal dat de registratiegekte in de zorg al die hardwerkende mensen tot waanzin drijft omdat dit ten koste gaat van de patiënten en bewoners en alleen is om de zorgverzekeraars ter wille te zijn.

Jarenlang is mensen wijsgemaakt dat marktwerking de zorg beter en goedkoper zou maken. Maar wij weten wel beter. De VVD-doctrine van meer markt en minder overheid heeft de zorg verslechterd en voor veel mensen onbetaalbaar gemaakt. En dat zien nu meer partijen. De PvdA kraakte ons Zorgfonds een half jaar geleden nog af, maar komt nu spreken op onze actiedag. En vorige week stemde het overgrote deel van de Tweede Kamer in met een verbod op winstuitkeringen door de zorgverzekeraars. Dat was een jaar geleden nog ondenkbaar!

 

Op 18 februari organiseren we ons, maken een vuist tegen de zorgverzekeraars, tegen de marktwerking in de zorg en voor goede zorg voor patiënten/cliënten en bewoners, maar ook voor alle werkenden in de zorg.

De kracht van de massa, de stem van het volk.  Met elkaar maken we een vuist.

Daarom is het zo belangrijk dat jij komt en u komt en wij komen.

amen met onze bondgenoten in deze strijd, het Nationaal Zorgdebat in Den Haag. Met duizenden mensen willen we die dag bijeenkomen in Den Haag en laten zien dat het Nationaal Zorgfonds er alleen komt met een grote SP en zonder de VVD. Voor slechts 5 euro kunt u mee met de bus naar Den Haag. Aanmelden kan via deze link

http://www.us1.list-manage.com/track/click?u=5c4a0247e17caa4bcb3f9e8af&i...

 

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier