h

SP stelt vragen over vergunning de Werf

7 augustus 2018

SP stelt vragen over vergunning de Werf

Sinds 31 maart jl. is de Werf aan de Paktuinen officieel geopend. Een eigen brouwerij waar eigen bier wordt gebrouwen en die in het proeflokaal genuttigd kunnen worden. Daarna is er de mogelijkheid om feesten en evenementen te b(r)ouwen.

De SP is blij dat het vervallen gebouw van de oude bowlingbaan na een enorme opknapbeurt een nieuwe bestemming heeft gekregen. Een gebouw met een onogelijke aanzicht op een prachtige locatie aan de Oude Haven middenin het mooie Enkhuizen is verbouwd tot een gezellige gelegenheid en verrijking voor de stad.  We hopen dat de Werf nog jaren volop in bedrijf zal zijn.

De fractie heeft naar aanleiding van vragen aan ons adres hoe het nu zit met de vergunning, hierover vervolgens vragen gesteld aan het college met als doel informatie te verkrijgen die vooralsnog ontbrak bij de raadsinformatie. 

Doel is voor een ieder helder te hebben hoe het zit met de vergunning want duidelijkheid is voor alle partijen, die hiermee te maken hebben, goed. Zo weet iedereen wat men aan elkaar heeft en daar lijkt vanaf de start onduidelijkheid over te bestaan.

Het lijkt er op dat er veel mondeling is afgesproken en toegelicht. Zwart op wit is altijd beter. Zie nu hoe het uit de hand loopt met de afspraken rondom de Harddraverijdag. Dat onze 'nationale feestdag' door moet gaan dat staat natuurlijk als een paal boven water.

 

 

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier