h

Wim Stolk de nummer 2 van onze lijst

12 maart 2018

Wim Stolk de nummer 2 van onze lijst

Foto: Kees van Spronsen

De SP, de samenwerkingspartij, de sociale partij, geiten-wollen-sokken partij, allemaal namen die kloppen maar vooral de SOCIALISTISCHE PARTIJ. Een partij waar ik trots op ben al meer dan 16 jaar.

Ik zou niet kunnen leven in een wereld waar mensen alleen voor zich zelf kiezen, niets met anderen willen delen, noch iets voor een ander willen doen, zo’n wereld is een gruwelijke koude eenzame wereld. Om dat te voorkomen ben ik lid van de SP. Samen met anderen ben ik in de weer om voor iedereen van de wereld een fijne, veilige en sociale plek te maken.

Eén waarin we respect voor elkaar hebben, solidair met een ander kunnen zijn en we ons gelijkwaardig aan een ander kunnen en mogen voelen.

In Enkhuizen komt dat tot uiting in de wijze waarop we de afgelopen jaren het sociale gezicht van de stad hebben bepaald, waarbij we onze meest kwetsbare  inwoners zoveel mogelijk hebben beschermd.

Dit hebben we kunnen doen omdat u, Enkhuizers, ons de grootste partij in de gemeente hebben gemaakt en we bijna 5 jaar het beleid sterk konden beïnvloeden. Ik hoop dat mijn stadsgenoten ons in de komende raadsperiode weer zo’n groot vertrouwen geven.

Ik zelf zal in ieder geval weer mijn uiterste best gaan doen, zoals ik als SP-er dat al 16 jaar voor u doe, eerst als voorzitter van de afdeling later als regiobestuurder en lid van het landelijk bestuur, waar ik het afgelopen jaar mee gestopt ben en de laatste 6 jaar ook als raadslid.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier