h

Parkeren, hier zit volgens de SP de oplossing

14 maart 2018

Parkeren, hier zit volgens de SP de oplossing

Foto: Wim Hoogervorst

In onze stad is het vinden van oplossingen voor parkeerproblemen lastig. De SP zet zich al jaren in voor een inwoner-vriendelijk parkeersysteem, maar andere partijen willen daar vaak niet over meedenken. Wij blijven, ook de komende periode, strijden voor een ander parkeersysteem voor de binnenstad.

Eén van de oplossingen om de parkeerdruk in het centrum enigszins te verlichten is het openen van een nieuw ‘lang-parkeer-terrein’ aan de Flevolaan. Tussen de fabriek en het perron van het NS-station is een terrein, dat eigendom is van de gemeente. De SP wil dit terrein omvormen tot een parkeerterrein voor 250 auto’s. Deze auto’s kunnen daar ‘langdurig’ staan.

Tevens gaat de SP zich inzetten om in overleg met ProRail vervolgens een voetgangersbrug aan te leggen richting het perron – forensen kunnen zo gemakkelijk hun auto stallen op het nieuwe parkeerterrein en snel naar het perron lopen. Uiteraard zou de voetgangersbrug dan ook naar het andere lang-parkeer-terrein moeten doorlopen.

In de bijlage treft u ons voorstel aan.

 

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier