h

Op weg naar de raadsverkiezingen 2018

8 oktober 2017

Op weg naar de raadsverkiezingen 2018

ALV  - donderdag 19 oktober a.s.

Op donderdag 19 oktober a.s. vindt er een Algemene Ledenvergadering plaats van onze SP-afdeling Westfriesland-Oost. Deze ALV staat geheel in het teken van de komende raadsverkiezingen in Enkhuizen van 21 maart 2018.

De afgelopen maanden is een delegatie van het afdelingsbestuur druk in de weer geweest met het schrijven van een prachtig verkiezingsprogramma voor Enkhuizen, een programma waar we op volle kracht de strijd met andere partijen mee aan kunnen gaan.

Eén dezer dagen krijgen alle leden per mail het concept van het programma toegezonden, samen met de uitnodiging om aanwezig te zijn op de ALV en mee te komen praten. De leden woonachtig in de gemeente Enkhuizen stellen vervolgens het programma vast, waarna het bestuur van de teksten een mooi, aantrekkelijk geheel gaat maken.

De verkiezingscommissie heeft ook afgelopen week een kandidatenlijst vastgesteld om strijdbaar de verkiezingsstrijd aan te kunnen gaan. We zijn trots op deze lijst – het is een lijst geworden met een optimale afwisseling van ‘ervaring en nieuw’, ‘jonger en ouder’, ‘man en vrouw’.

Op de ALV zal de lijst aan alle leden worden gepresenteerd, en zal ook een flink deel van de kandidaten aanwezig zijn.

De ALV vindt plaats in Wijkcentrum De Bonte Veer en begint om 20.00 uur. Koffie en thee staan klaar!  

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier