h

SP doet in Enkhuizen mee aan de raadsverkiezingen 2018

24 september 2017

SP doet in Enkhuizen mee aan de raadsverkiezingen 2018

Deze week vaak in het nieuws – in enkele gemeenten doet de SP straks even niet mee aan de raadsverkiezingen. Maar Enkhuizers, wees gerust: op 21 maart 2018 kunt u gewoon weer op onze kandidaten stemmen.

Onze SP-afdeling Westfriesland-Oost staat landelijk bekend als een sterke afdeling. Een goeie organisatie, hardwerkende kaderleden, veel actieve mensen. We zijn in de regio veelvuldig zichtbaar, op verschillende manieren, en dat wordt ook door de landelijke SP enorm gewaardeerd.

Daarnaast voeren we ook in de raad van Enkhuizen de boventoon. Ook na de val van ‘ons’ college zijn onze raadsleden niet teruggezakt op hun zetel, maar voeren ze harde oppositie.

Reden genoeg om van ‘landelijk’ toestemming te krijgen om deel te nemen aan de raadsverkiezingen in de Haringstad. De voorbereidingen zijn in volle gang. En we beloven u: we komen met een prachtig verkiezingsprogramma en een ijzersterke kandidatenlijst.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier