h

21 juni: zorgberaad tegen afbraak van de zorg

16 juni 2014

21 juni: zorgberaad tegen afbraak van de zorg

Kom ook naar het Abvakabo FNV zorgberaad op zaterdag 21 juni van 12.00 uur tot 15.00 uur in de Jaarbeurs (Beatrixgebouw) in Utrecht!

Waarom?
Voor een goede CAO met afspraken over fatsoenlijk loon, gezonde roostering en normale werkdruk. Ook willen we dat er geen mensen worden ontslagen terwijl er nog gewoon geld is!

Vanuit de politiek komt er veel op de zorg af: bezuinigingen op de zorg en op banen in de zorg én het sluiten van verzorgingshuizen leiden tot veel onzekerheid.

Er is al veel bereikt, maar we zijn er nog niet! Tijdens deze bijeenkomst word je uit eerste hand bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Maar belangrijker nog: we beslissen samen wat we er aan kunnen doen.

21 juni 2014 is een kans om de werkgeversorganisaties en de politiek te laten zien dat we de zorg niet verder laten afbouwen! Het is een kleine investering; kom een middag naar Utrecht en maak een statement!

Het is belangrijk dat we er met zo veel mogelijk mensen staan zodat de media, de politiek en de samenleving inzicht krijgen in de gevolgen van dit beleid.

De Actiz 50 lijst met topinkomens in de zorg is deze week uitgekomen waaruit blijkt dat de inkomens van de bestuurders in de top enorm blijven stijgen terwijl zowel de medewerkers als de cliënten moeten inleveren.

Geld voor zorg moet naar de zorg en niet naar het bestuur en zijn topinkomens!

Om 10 uur vertrekt er een gratis  bus vanuit Station Hoorn (achterkant) transferium!

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen aan margreet.keesman@gmail.com. Wil je met veel collega's komen? Vul dan de inschrijflijst in en stuur die naar margreet.keesman@gmail.com.

Doen!

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier